Over ons

/Over ons
Over ons2019-09-11T21:01:11+00:00

Missie en visie

Onze missie is om zoveel mogelijk bedrijven en organisaties (denk aan gemeenten, scholen, zorginstellingen en sportverenigingen) te inspireren en te stimuleren om aan de slag te gaan met circulair ondernemen. Omdat we ervan overtuigd zijn dat de wereld er echt beter van wordt als we grondstoffen en materialen zo ontwerpen en produceren opdat we weinig of geen afval hebben en zo min mogelijk energie verbruiken. Dat is innovatief, (bedrijfs)economisch zeer aantrekkelijk, goed voor milieu en klimaat en… ook sociaal en maatschappelijk verantwoord.

Startcirculair werkt hierbij samen met diverse partners, zie hier. Het kernteam bestaat uit:

   Rob Boerée

Econoom van huis uit. Op zoek naar innovatief ondernemerschap dat bijdraagt aan welvaartsgroei. Met balans tussen een ecologisch gezonde aarde en economische ontwikkeling. Gelooft in de kracht van creatieve organisaties die op lange termijn durven denken. Zet zijn ruime ervaring duurzaam in “omdat People, Planet, Profit samen moeten en kunnen gaan.” Vm. directeur Energie & Klimaat, en Innovatie & Duurzaamheid bij RVO.nl.
Contact: Rob@startcirculair.nl

   Bas Douma

Ervaren ondernemer, (communicatie- en marketing)manager, business developer, procesbegeleider én… inspirator Circulaire Economie. Helpt organisaties duurzaam resultaat te behalen: “Een organisatie bestaat uit mensen – neem ze actief mee bij de omslag naar circulair ondernemen.”. Is tevens eigenaar van Bascommunicatie – een veelzijdig bureau ‘met Amsterdams lef’.
Contact: Bas@startcirculair.nl

   Nanouk Jansen

Ervaren en ondernemende docente (biologie en Technasium, zie hier), yoga teacher, onderwijsontwikkelaar en -specialist rond circulaire economie. Helpt met de verbinding tussen onderwijs en circulair ondernemen om daarmee bedrijven en organisaties een duurzaam resultaat te laten behalen: “Leerlingen zijn de toekomst, we hebben echt maar 1 aarde!” Is tevens mede-eigenaar van Mind me education.
Contact: Nanouk@startcirculair.nl

   Wim van der Flier

Innovatie geeft energie en helpt onze bedrijven en samenleving vooruit! Voor deze bedrijven zet deze financiële specialist zich namens SUBtracers dagelijks in, door ze te helpen bij het vinden van financiering voor (financieel onzekere) R&D-plannen: “Circulair ondernemen is ook innovatie; samen met bedrijven kijk ik graag op een creatieve manier naar verdienmodellen en mogelijke financiering, zoals subsidies.”
Contact: Wim@startcirculair.nl

Meer weten?

Neem contact op met StartCirculair:

06 20 01 15 11
info@startcirculair.nl