Inspiratie

/Inspiratie
Inspiratie2018-10-05T08:04:26+00:00
Circulair ondernemen organiseren

Met informatie, inspiratie, advies en workshops helpen we jou de eerste stap te zetten naar circulair ondernemen en organiseren.

Start met jouw bedrijf of organisatie (non-profit, overheid, onderwijs, zorg, sport) met circulair ondernemen. Met zo min mogelijk grondstoffen en afval, sociaal en met een positieve impact op klimaat, milieu en natuur. Met informatie, inspiratiesessies en workshops helpen we jullie met de eerste stap.

1. Gratis whitepaper

Vraag het GRATIS whitepaper ‘Circulaire Economie: wij starten ook’ aan (zie formulier hieronder).

2. Je eigen inspiratiesessie

In onze inspiratiesessie bij jouw bedrijf of organisatie geven we een inspirerende toelichting op Circulaire Economie. Met aandacht voor aansprekende koplopers in diverse sectoren en branches. Op maat gemaakt voor elke organisatie. Meer informatie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier. Geïnspireerd om aan de slag te gaan met circulair ondernemen? Kijk dan naar onze praktische workshops.

Opzet inspiratiesessie

Wat: interactieve inspiratiesessie-op-maat over Circulaire Economie, toelichting op inspirerende koplopers, business- en verdienmodellen, informatie en… een concrete ‘circulaire daad’ door alle deelnemers
Waar: incompany of op een externe locatie
Wanneer: in overleg in te plannen
Voor wie: iedereen die wil starten met circulair ondernemen of organiseren. Specifiek geschikt voor organisaties zonder grote budgetten voor duurzaamheid: het mkb, gemeenten, onderwijs, (sport)verenigingen en (zorg)instellingen.
Tijdsduur: ong. 2-3 uur, afhankelijk van opzet en inhoud, in overleg met opdrachtgever

VRAAG INFORMATIE EN RESERVEER

Meer informatie

Ik wil meer weten over Circulaire Economie. Stuur mij: