Training Omgevingsbewust circulair

//Training Omgevingsbewust circulair
Training Omgevingsbewust circulair2019-09-11T21:06:37+00:00

Wat

Met samenwerkpartner Publiec organiseren we de training ‘Omgevingsbewust circulair’. Centraal staat: hoe krijgen de (interne) organisatie mee, hoe help jij als bestuurder en professional de dialoog met de omgeving te ondersteunen? Maar ook: hoe bedrijven en organiseren te stimuleren om met circulair ondernemen aan de slag te gaan? Hoe begeleid je bestuurders en ambtenaren in deze veranderende rol van de (lokale) overheid?

We starten de inspirerende en verkennen training met een integrale groep uit de organisatie. Samen brengen we het vraagstuk over Circulaire Economie voor jouw organisatie in beeld, na een krachtige inleiding over dit actuele onderwerp met aandacht voor diverse koplopers.

Daarna gaan we op basis van de uitkomsten van de startsessie op maat met de organisatie aan de slag: wat is onze ambitie? Hebben we scherp welke opgave we hebben naar onze bedrijfsvoering én naar bedrijven en organisaties in onze omgeving (dorp, stad, regio)? En welke rol nemen we in en welke ruimte laten we aan onze omgeving? Wie is die omgeving? En natuurlijk, hoe sluiten we aan om gezamenlijk de gestelde doelen te behalen?

Waar

Bij de organisatie of op een nader te bepalen locatie

Wanneer

In overleg

Voor wie

Speciaal voor overheden: bestuurders, beleidsmedewerkers, projectleiders en communicatieprofessionals van (afdelingen van) gemeenten, waterschappen en provincies.

Trainers zijn: Bas Douma en Esther Holster (Publiec)

Tijdsduur

Een of meerdere dagdelen (in overleg, afhankelijk van opzet en inhoud)

Kosten

Afhankelijk van opzet, inhoud en duur

Meer weten

Neem dan contact op met:

Het bureau Publiec is specialist op het gebied van non-profit en overheidscommunicatie: de maatschappelijke dialoog organiseren, het ontwikkelen van een (communicatie)strategie bij beleidsdossiers of bedenken én uitvoeren van communicatie bij stevige projecten en processen.

Belangstelling? Mail ons!