Circulaire producten van jarige KLM

//Circulaire producten van jarige KLM

KLM viert dit jaar haar 100-jarig bestaan met onder andere een unieke collectie van KLM producten. Alle producten zijn handgemaakt van gerecyclede materialen. Onder andere de leren headrest covers uit de cabine hebben een tweede leven gekregen als brillenhoes, handtas, notitieboek- of paspoorthoes.

KLM is voor dit circulaire project een samenwerking aangegaan met Circulairinbedrijf.nl – voor ons een van de koplopers in circulair ondernemen, zie hier.

De producten hebben een gelimiteerde oplage en zijn te bestellen via de officiële KLM-shop.

Meer inspiratie

Startcirculair ondersteunt bedrijven en organisaties die meer willen weten van Circulaire Economie om vervolgens aan de slag te gaan met circulair ondernemen. Dat doen we met informatieinspiratie en workshops, met scholing van docenten en met advies (waaronder financieel advies).

Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Laat het ons weten: E info@startcirculair.nl | M +31 6 200 11 5 11

 

4 oktober 2019