Auping: Cradle-to-Cradle in 2020

//Auping: Cradle-to-Cradle in 2020

Duurzaam, betekenisvol en bewust, Auping neemt zijn verantwoordelijkheid. Ook in de toekomst wil Auping ons met een gerust hart laten slapen.

Auping heeft de ambitie om in 2020 alle bedrijfsprocessen, producten en diensten, integraal en volgens de Cradle-to-Cradle filosofie te hebben ingericht. Dat betekent een circulaire bedrijfsvoering met hergebruik van materialen zonder verspilling van grondstoffen. Straks zijn alle Auping producten veilig en energieneutraal gemaakt.

Take Back System

Het Auping Take Back System is een essentieel onderdeel van de C2C-ambitie van het bedrijf. Elke oude matras wordt ingenomen en gerecycled. Opdat nog meer matrassen een nieuw leven krijgen als judomat, deurklink of bank.

Inspiratie

Vol inzetten op C2C getuigt in onze ogen van durf. Want het hele bedrijf, alle kernprocessen moeten worden aangepast. Innoveren dus. Kenmerkend voor koplopers zoals Auping.

Over StartCirculair

Startcirculair ondersteunt bedrijven en organisaties die meer willen weten van Circulaire Economie om vervolgens aan de slag te gaan met circulair ondernemen. Dat doen we met informatieinspiratie en workshops en met advies (waaronder financieel advies).
Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Laat het ons weten: E info@startcirculair.nl | M +31 6 200 11 5 11


[Artikel van Rob Wissink, De Ondernemer]

9 september 2019