Zero Waste Sticker

//Zero Waste Sticker

‘Leven zonder afval achter te laten voelt goed. Tegelijk beseffen we ons dat het een druppel in de plastic oceaan is. Om verandering te brengen, moeten de zero waste principes uitgroeien tot de nieuwe norm!’

Aldus Zero Waste Nederland – het platform dat ons verder brengt. Samen zetten ze afvalvermindering in de spotlights, maken ze zero waste oplossingen bekend en geliefd en bewegen ze overheden, organisaties en bedrijven vooruit.Bijvoorbeeld met de Zero Waste Sticker.

Zero Waste Sticker

De tijd dat je iedereen een plastic tasje meegaf is voorbij. Het grote publiek is gewend aan de eigen tas. Laten we doorpakken! Met de raamsticker laat je als middenstander weten dat je niet opkijkt van meegebrachte broodzakken, bakjes en bekers. En dat valt bij steeds meer klanten in goede aarde.

Bestellen

Ook de sticker hebben? Bestel hem hier.
Zie hier voor meer informatie over het platform Zero Waste Nederland.

Over StartCirculair

Startcirculair ondersteunt bedrijven en organisaties die meer willen weten van Circulaire Economie om vervolgens aan de slag te gaan met circulair ondernemen. Dat doen we met informatieinspiratie en workshops en met advies (waaronder financieel advies).
Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Laat het ons weten: E info@startcirculair.nl | M +31 6 200 11 5 11

18 februari 2019