Versnellingshuis Nederland circulair

//Versnellingshuis Nederland circulair

Nederland innoveert en werkt aan verduurzaming. Onderdeel van dit proces is circulair ondernemen: grondstoffen slimmer inzetten en daarmee het realiseren van meer waarde voor bedrijf of organisatie, voor de omgeving en voor de mens. Uitdagingen waar het bedrijfsleven niet alleen voor staat. Daarom hebben het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW), VNO-NCW, MKB-Nederland, MVO Nederland, Nederland circulair!, het Interprovinciaal Overleg en RVO de handen ineen geslagen en het Versnellingshuis opgericht.

De juiste hulp

Steeds meer mooie initiatieven, producten en diensten ontstaan in Nederland rondom circulair ondernemen. Dat gaat niet altijd vanzelf. In het Versnellingshuis bieden experts uit het bedrijfsleven, overheid en wetenschap samen de juiste hulp, zodat meer goede plannen tot bloei komen en rendabel worden. Denk aan hulp aan circulaire ondernemers die met een vastgelopen businessplan zitten en coalities van partijen die hun regio circulair willen maken. Zo wordt onze economie meer circulair, beter en slimmer.

Samen met StartCirculair

We verwachten nauw samen te werken met het Versnellingshuis, waarvan de lancering was op 13 februari 2019. Zie voor contact: VersnellingshuisCE.

Startcirculair ondersteunt bedrijven en organisaties die meer willen weten van Circulaire Economie om vervolgens aan de slag te gaan met circulair ondernemen. Dat doen we met informatieinspiratie en workshops en met advies (waaronder financieel advies).
Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Laat het ons weten: E info@startcirculair.nl | M +31 6 200 11 5 11

6 februari 2019