Subsidie voor circulair ondernemen

//Subsidie voor circulair ondernemen

SUBtracers gelooft in koplopers: zij werken voor winnaars. De drie snelst groeiende bedrijven van Nederland (TakeAway, CoolBlue en Rituals) worden dan ook door SUBtracers begeleid bij het realiseren van financiering voor Research & Development-activiteiten. Door steeds een ruime horizon te nemen bij het bepalen van de visie en strategie speelt SUBtracers in op de innovatiekracht van de onderneming.

SUBtracers en StartCirculair werken samen in het inspireren en begeleiden van bedrijven en organisaties die succesvol willen zijn in circulair ondernemen.

Voorspong in de markt

Steeds meer bedrijven ondernemen op een nieuwe manier. Door met hun innovatieve vermogen oplossingen te zoeken voor het sluiten van grondstoffen kringlopen bijvoorbeeld. Door samenwerkingen aan te gaan met leveranciers en eindgebruikers en door in de eigen bedrijfsprocessen energieverlies te voorkomen.

Dit biedt veel kansen: door het aanjagen van ontwikkelingen verkrijg je een voorsprong in de markt. Dat betekent niet alleen leuke PR maar ook een financieel succesverhaal. Door in je bedrijfs- en verdienmodel van lineair naar circulair en wellicht exponentieel te bewegen, ontstaan langdurige businessrelaties met innovatieve partners. Vaak komen hierbij nieuwe technieken kijken: blockchain, verdienmethoden en –modellen rondom nieuw recycling en upcycling, IoT terugwinning van energie en grondstoffen. De innovatie spat ervan af!

Expert in financiering van innovatie

SUBtracers is expert op het gebied van funding voor innovatieve bedrijven en maakt graag voor je inzichtelijk welke mogelijkheden er zijn op het gebied van financiering en subsidies. Door hun grote netwerk van innovatieve partijen kan SUBtracers je moeiteloos aan de juiste partner linken.

Wat kan SUBtracers voor jou doen?

Zet de horizon verder weg dan de dagelijkse praktijk of alleen het komende jaar, en bouw aan de toekomst. Kijk wat SUBtracers voor jouw innovatie kan betekenen en ook hoe jouw bedrijf of organisatie succesvol kan worden ondersteund bij circulair ondernemen of organiseren. Zo blijf je koploper met je bedrijf!

Workshop Subsidie & Financiering

Startcirculair ondersteunt bedrijven en organisaties die meer willen weten van Circulaire Economie om vervolgens aan de slag te gaan met circulair ondernemen. Dat doen we met informatieinspiratie en workshops (waaronder de workshop ‘CE en subsidie, financiering’) en met advies (waaronder financieel advies).
Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Laat het ons weten: E info@startcirculair.nl | M +31 6 200 11 5 11

8 juni 2018