Van Hulley: stof tot nadenken

//Van Hulley: stof tot nadenken

Wie heeft nou niet een dierbaar overhemd in de kast, met een klein vlekje, een versleten boord of een scheurtje? Zonde om weg te gooien, want de rest van de stof is prima en kan als boxershort nog jaren mee: het circulaire concept van koploper Van Hulley. Zie ook onze andere koplopers!
N.B. Neem je deel aan een inspiratiesessie of workshop van StartCirculair? Neem dan een oud overhemd mee en stel direct een ‘circulaire daad’…

Duurzame productie

Er wordt hartstikke veel textiel vernietigd, zonde! Laat bij Vanhulley van jouw toffe overhemd met een vlekje, scheur of versleten plek, een short maken. Een echt Vanhulley, zodat de stof weer jaren meekan.
Geen afgedragen overhemd in de kast? Vanhulley gaat ook graag voor je aan de slag met hun eigen reststoffen.

Slim doen met je oude bedrijfskleding?

Vanhulley maakt van oude bedrijfskleding nieuwe producten, zoals relatiegeschenken, een attentie voor een zwangere collega of goodybags voor een speciaal evenement. Allemaal gelegenheden waar je als bedrijf een bijzonder en blijvend gebaar wil maken. Vanhulley B2B kan precies dát voor je betekenen.

De Vanhulley vrouwen

Elke Vanhulley wordt gemaakt in het naaiatelier in Groningen. Daar maken de vrouwen van Vanhulley fantastische boxershorts, strandshorts, slaapshorts en broekjes voor de allerkleinsten. Naast het opdoen van werkervaring volgen ze een opleiding en bouwen ze een netwerk op.

Een Vanhulley is met liefde en lef gemaakt. Je short is niet alleen van jou, maar ook een beetje van de vrouwen. Een beetje van hullie dus ;).

Meer over Vanhulley lees je hier.

Inspirerende koploper

Ook Van Hulley laat zien dat circulair ondernemen meerdere aspecten kan verenigen: duurzaam met grondstoffen omgaan én sociaal georganiseerd. Daarom is Van Hulley voor ons een inspirerende koploper.

Over StartCirculair

Startcirculair ondersteunt bedrijven en organisaties die meer willen weten van Circulaire Economie om vervolgens aan de slag te gaan met circulair ondernemen. Dat doen we met informatieinspiratie en workshops en met advies (waaronder financieel advies).
Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Laat het ons weten: E info@startcirculair.nl | M +31 6 200 11 5 11

N.B. Tijdens de inspiratiesessies en workshops van StartCirculair bieden we jou als deelnemer de mogelijkheid meteen een ‘circulaire daad’ te stellen: neem een oud overhemd mee, dan hebben wij voor jou de speciale Van Hulley-envelop!

 

10 april 2018