Van Hulley: van overhemd tot boxershort

//Van Hulley: van overhemd tot boxershort

Wie heeft nou niet een dierbaar overhemd in de kast, met een klein vlekje, een versleten boord of een scheurtje? Zonde om weg te gooien, want de rest van de stof is prima en kan als boxershort nog jaren mee: het circulaire concept van koploper Van Hulley. Zie ook onze andere koplopers!
N.B. Neem je deel aan een inspiratiesessie of workshop van StartCirculair? Neem dan een oud overhemd mee en stel direct een ‘circulaire daad’…

Leuk en duurzaam

Van Hulley maakt het je gemakkelijk: met een eigen of de speciale Van Hulley-envelop stuur je je overhemd op en maakt het bijzondere bedrijf er voor jou een originele boxershort van. Leuk en duurzaam!

Van Hulley is ook sociaal

Van Hulley is bijzonder, want je eigen Van Hulley wordt gemaakt door vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken op de arbeidsmarkt. Ze doen bij Van Hulley werkervaring op, gaan samen naar school en halen hun diploma.

Zie hier voor meer informatie over Van Hulley.

Inspirerende koploper

Ook Van Hulley laat zien dat circulair ondernemen meerdere aspecten kan verenigen: duurzaam met grondstoffen omgaan én sociaal georganiseerd. Daarom is Van Hulley voor ons een inspirerende koploper.

Over StartCirculair

Startcirculair ondersteunt bedrijven en organisaties die meer willen weten van Circulaire Economie om vervolgens aan de slag te gaan met circulair ondernemen. Dat doen we met informatieinspiratie en workshops en met advies (waaronder financieel advies).
Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Laat het ons weten: E info@startcirculair.nl | M +31 6 200 11 5 11

N.B. Tijdens de inspiratiesessies en workshops van StartCirculair bieden we jou als deelnemer de mogelijkheid meteen een ‘circulaire daad’ te stellen: neem een oud overhemd mee, dan hebben wij voor jou de speciale Van Hulley-envelop!

 

10 april 2018