Interface: tapijttegel verandert de wereld

//Interface: tapijttegel verandert de wereld

De multinational Interface produceert tapijttegels. De verbinding tussen de vloer en je voeten. Oprichter Ray Anderson(1934-2011) zei hierover in 1997: “Als het allemaal lukt zullen we voortaan oude tapijttegels en andere uit de petrochemie afgeleide producten oogsten en deze recyclen om er nieuwe grondstoffen van te maken. We zullen zonlicht omzetten in energie en geen afval en luchtvervuiling meer produceren. En we zullen goede commerciële resultaten bereiken… hele goede commerciële resultaten… door verantwoordelijk te handelen. Dat is de visie.”

Zie ook onze andere koplopers!
N.B. Op 16 september organiseert Startcirculair bij Interface de workshop ‘Zelfstandig ondernemer & circulair ondernemen’!

Deze visie is vertaald in Mission Zero die in 2020 gerealiseerd zal zijn. De nieuwe uitdaging van Interface is Climate Take Back:

  • Live Zero
  • Love Carbon
  • Let Nature Cool
  • Lead the Industrial Re-Revolution

Inspiratie

Anderson is een visionaire entrepreneur die op lange termijn dacht, die het DNA van zijn bedrijf Interface innovatief heeft gemaakt, die hart en handen bij elkaar heeft gebracht. De pionier. Daarmee ook is Interface een inspirerende koploper op het vlak van circulair ondernemen.

Over StartCirculair

Startcirculair ondersteunt bedrijven en organisaties die meer willen weten van Circulaire Economie om vervolgens aan de slag te gaan met circulair ondernemen. Dat doen we met informatieinspiratie en workshops en met advies (waaronder financieel advies).
Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Laat het ons weten: E info@startcirculair.nl | M +31 6 200 11 5 11

7 februari 2018