DutchSpirit: next generation suits

//DutchSpirit: next generation suits

Stoer. Stijlvol. Eigentijds. Geproduceerd op basis van de laatste trends op modegebied en met passie voor het vak. En vooral: met oog voor mens, dier, materialen en milieu. Dat kenmerkt de duurzame maatpakken en colberts van DuchSpirit. De missie van deze koploper in de circulaire economie? Het Nederlandse bedrijfsleven duurzaam kleden. Om zo bij te dragen aan een betere wereld. Voor onszelf, hier en nu, en voor de generaties van morgen.

Zie behalve DutchSpirit ook onze andere koplopers!
N.B. DutchSpirit is sponsor van de serie workshops ‘Zelfstandig ondernemer & circulair ondernemen’!

Inspirerend voorbeeld

Door gebruik te maken van statiegeld en een leaseconcept komen alle pakken en colberts uiteindelijk bij DutchSpirit retour voor verantwoord hergebruik of recycling.
Kom jij ook graag stijlvol voor de dag én draag je graag je steentje bij aan een betere wereld? Dan zou DutchSpirit wellicht niet in je garderobe mogen ontbreken. Laat je verrassen en neem eens een kijkje op DutchSpirit.

 Over StartCirculair

Startcirculair ondersteunt bedrijven en organisaties die meer willen weten van Circulaire Economie om vervolgens aan de slag te gaan met circulair ondernemen. Dat doen we met informatieinspiratie en workshops en met advies (waaronder financieel advies).
Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Laat het ons weten: E info@startcirculair.nl | M +31 6 200 11 5 11

 

6 februari 2018